Æblet er en lille privat vuggestue og børnehave. Vi ligger midt i den lille landsby Ørsted, hvor vi har gode naboer. Vi går ofte ture til byens købmand og legeplads, eller går til marker og skov der ligger blot få hundrede meter fra Æblet. I skoven har landsbyen en stor bålhytte som vi benytter os flittigt af.

 

Æblet holder til i en hyggelig villa med en tilbygning. I midten af huset er børnehavens køkken-alrum, hvor der altid foregår noget. Det er her vi serverer morgenmad for både vuggestue og børnehavebørn. I børnehaven har vi desuden en stue, et værelse med  dukke/køkkenkrog, et puderum og et stillerum. Vuggestuen har desuden sin egen stue.

 

Vi synes det er vigtigt at være udendørs og derfor er vi på legepladsen næsten hver eneste dag med mindre vi er på tur ud af huset. Legepladsen er lavet på en måde så børnene har rige muligheder for at lege meget forskelligt. Der er bakker, pilehytte, krat man kan gemme sig i, områder med sand man kan grave i, træstammer at klatre på, legehuse, gynger, hængekøjer, rutchebane, stier man kan cykle og køre mooncar på. Er vejret og temperaturen til det spiser vi ofte madpakkerne udendørs eller nyder måske mad vi har lavet på bålpladsen.


Vi er normeret til 21 børnehavebørn og 11 vuggestuebørn.