Tøj, overtøj og udstyr

Praktisk:

Når dit barn starter, får det en garderobe med et billede af sig selv. Her skal overtøjet være. Det er vigtigt at I holder orden i garderoben, så tingene ikke ligger på gulvet. I skal huske at skrive navn i tøj, overtøj og sko!

Praktisk tøj:

Fordi vi er meget ude, er det rigtig godt at have noget tøj på, der må blive beskidt. Det er også vigtigt, at der er tøj som passer til årstiden, så dit barn hverken bliver for kold eller varm. Husk hjemmesko.

Skiftetøj:

I får en kasse til skiftetøj. Den står i vuggestuen hvor vi har vores pusleplads. I skal sørge for at der er, hvad jeres barn har brug for i den hele tiden. Det er vigtigt, at der er navn i tøjet.

Sovetøj:

På den kolde årstid er det godt at have noget varmt blødt tøj med til at sove i. 

 

Barnevogn:

I skal selv have barnevogn, regnslag og myggenet med. I er selv ansvarlige for at skifte sengetøj i barnevognen. Af sikkerhedsmæssige grunde skal barnevognen have sele og en bremse der virker. Meget gerne både for- og bagbremse.Vi har plads til at barnevognen kan blive stående i Æblet, hvis I ønsker det.

Sutter og sutteflasker:

I sørger selv for at have med. Hvis dit barn bruger sut vil vi gerne altid have to sutter i vuggestuen. I kan lave flaskerne med mælk hjemmefra eller komme med flasker og pulver så vi kan lave jeres barns mælk.