sommernyt

Sommernyt

Nogen er der endnu, nogen er kommet tilbage og nogen har noget til gode. SOMMERFERIE.

Det er herligt med sommerferie og trods regn, blæst, kulde og alt for lidt sol vil vi lige nu sende de varmeste sommerhilsner til jer alle. Vi glæder os til alle er tilbage, og vi kan fortælle om vores oplevelser.

Det bliver helt nyt at opleve når I kommer tilbage i Æblet igen efter ferie med udfordringer på personlige- og sociale- kompetencer, da alle skolebørnene er gået ud, og de som tidligere var de yngste i gruppen, er pludselig blevet  de ældste. En super spændende udfordring, som vi tager imod med åbne arme. Vi sender her fra Æblet alt lykke med på vejen mod nye udfordringer til skolebørnene, og håber da selvfølgelig, at I ikke slipper os heltSmiler

Marius er i ferien rykket op i børnehavegruppen, og klar til at tage de nye udfordringer op. 

Vi har pt plads til 4 børn mere inde i vuggestuen, og i børnehaven er der 9 ledige pladser.  Der er 3 komne skolebørn i børnehaven og 2 komne børnehavebørn i vuggestuen i året 2016/2017.

 

Vi kan se frem til en høst gudstjeneste i Ørsted Kirke d.9. september, og når vi nu alligevel er i kirken vil vi bede til at rigtig mange forældre har tid til at komme til arbejdsdag D.17. SEPTEMBER. Vi forventer at der repræsenteres med mindst én forældre pr. barn.

Arbejdsdagen lørdag d.17.september vil være fyldt med arbejde for jer forældre, sjov og ballade for børnene og fælles spisning om morgenen og til middag. Nærmere program følger, så husk at sæt X i kalenderen.

I september er der også tradition for kolonitur for børnehavegruppen og det bliver i år d.29+30. Så holder vuggestuen forældrekaffe her i Æblet om torsdagen d.29 september, og børnehaven holder forældrekaffe på Lærkedal om fredagen d.30 september.

 

Fødselsdage i Æblet:

12.juli blev Bastian 5 år

29.juli bliver Marius 3 år

3. august bliver Clara 1 år

 

 

Kalender:

 

D.  2/8    Tema om høst starter

 

 

 

HUSK at I  i starten af året fik en årsplan/kalender så I kan følge med i Året i Æblet og har de vigtige datoer i så god tid som muligt! ;) Her kommer for en sikkerheds skyld lige de vigtige datoer for september/oktober hvis I ikke allerede har det!

 

D. 17/9 Arbejdsdag

 

D. 29+30/9  Koloni for børnehaven

 

D. 29/9 Forælrekaffe i vuggestuen

D. 30/9 Forældrekaffe i børnehaven, som foregår på kolonien i Lærkedal.

 

 

 

Vi ønsker jer alle en dejlig sommerferie med masser af skønne solskinsdage

Kærligst personalet