Æblets traditioner

I Æblet gør vi meget ud af at fejre de danske traditioner fastelavn, påske og jul efter alle kunstens regler.

Desuden har vi vores egne traditioner året igennem.

 

Bedsteforældredag

I maj holder vi Bedsteforældredag. Børnene optræder med en forestilling de har øvet sig på, det kan f.eks. være cirkus. Børnene viser også ivrigt deres Vuggestue/børnehave frem. Bedsteforældrene har madkurv med til egen familie og vi spiser inde eller ude alt efter vejret. Det er altid en rigtig hyggelig dag.

 

Cirkusforestilling på Bedsteforældredag

 

ZOO

I juni tager Æblet i ZOO. Madpakkerne er med og vi har nogle spændende og hyggelige timer.

 

 

Forældrekaffe

Nogle gange om året holder vi forældrekaffe. De der har tid og lyst kommer til kaffe. Nogle gange er det om morgenen og så er der morgenbrød på bordet. Andre gange er det eftermiddagskaffe med børnenes hjemmebagte kager!

 

Arbejdsdage

To gange årligt holder vi arbejdsdag. Her kommer mindst én voksen fra alle familier og hjælper til med vedligehold af hus og legeplads eller nogle spændende nye initiativer. Det er et vigtigt bidrag til at give jeres børn et dejligt hus at være i og en dejlig legeplads at være på hver dag i Æblet. Arbejdsdagene er også hygge og vi starter med morgenmad. Bagefter går snakken og arbejdet hånd i hånd frem til den fælles frokost der slutter arbejdet af.

Den ene arbejdsdag er for hele familien og personalet går på tur med børnene så mor og far rigtig får tid til at arbejde og hygge i Æblet!