Dagens gang i Æblet

 I Æblet bliver man altid mødt af et godmorgen, når man kommer i børnehave. Hvis der er brug for en voksen til at hjælpe med at vinke til mor og far, så er vi klar til at hjælpe ved vinkevinduet.

 

Frem til kl. 7.45 er der fælles morgenmad for vuggestuen og børnehaven. Alle, der gerne vil, samles ved morgenbordet. Der er næsten altid et par stearinlys tændt, og lyset dæmpes lidt, så vi kan få en stille og rolig start på dagen. Nogle børn sidder og leger, og andre sidder på sofaen og vågner lidt.

 

I stearinlysets skær bliver morgenmaden spist, og søvnen bliver gnedet ud af øjnene. Udenfor skinner månen, og frosten glitrer som diamanter. Solen begynder langsomt at stå op, og børnene kigger ud af vinduerne. Hvad er nu det? Små hvide snefnug daler stille ned fra himmelen og lander på mooncarbanen, kælkebakken og legehusene. Juhuuuuu snevejr! Så er det på med flyverdragten! Tøjet kan ikke komme hurtigt nok på, og snart er vi ude og mærke den kolde sne, kaste med den, smage på den og kigge på den.

 

Efter fælles morgenmad  går vuggestuen ind til sig selv ved 8-tiden. Mellem ca. klokken 8 og frem til ca klokken 15 har vuggestuen og børnehaven hver deres spisetider og planer. Læs mere under punkterne Vuggestuen og Børnehaven.

Sidst på eftermiddagen er vi igen fælles i børnehaven.