Æblenyt december 2018

Kære forældre

Nu kommer den søde juletid- og vi har hygge på programmet. Som nævnt i nyhedsbrevet i september har vi vores to jule-arrangementer:

Juleklip torsdag den 29. november. kl. 14.30- 16.30:

Her i Æblet er der juleklip for forældre, børn og Æble-voksne. Vi hygger med at lave julepynt og spise børnenes julebag

Lysets fest torsdag 13. december fra kl. 17.00-18.O0:

Vi plejer at holde Lucia-fest i Æblet, og det har været utrolig hyggeligt, højtideligt og spændende for børnene. Det bliver det også i år, men da vi ikke har så mange store børn til at bære lys, vil vi gøre det på en lidt anden måde end vi plejer. Tanken er stadigvæk at samles om at sprede lidt lys i denne mørke tid. I stedet for luciasang og luciaoptog vil vi i år synge en anden sang om at tænde lys, som børnene har øvet. I forældre vil sammen med jeres barn tænde et lys i nogle lygter børnene selv har lavet. Bagefter vil vi få æbleskiver og børnegløgg.

 

December er altid en hyggelig og aktiv tid i Æblet. Ud over ovennævnte hygge vil vi i den kommende tid også lave andre juleaktiviteter i hverdagene. Vi vil bage småkager, klippe pynt til kirkens juletræ, synge julesange og ikke mindst  (HEMMELIGT HEMMELIGT HEMMELIGT) lave julegaver! 

Vi besøger kirken, højst sandsynligt d. 20. december og hænger vores pynt på træet og får en lille julehistorie af præsten.

Onsdag den 19. december har vi ligesom alle andre onsdage maddag- men i anledning af julen holder vi en fin børne-julefrokost. Der vil blive kogt og braset i køkkenet, så julemads-duften breder sig i hele huset! Vi dækker et fint bord og børnene er selvfølgelig med til forberedelserne. Måske har de også lyst til at have fint tøj på- og det er de meget velkomne til!

 

Mange hilsner fra

alle os til alle jer

Elsebeth, Linda, Dorte og Helle